Official website of the Naval Sea Systems Command (NAVSEA), the largest of the U.S. Navy's five system commands. With a force of 74,000 civilian, military and contract support personnel, NAVSEA engineers, builds, buys and maintains the Navy's ships and submarines and their combat systems.
// www.navsea.navy.mil
Bornholmer> Вот, наткнулся случайно. Куча разрезов и схем второй "Саратоги". Не надо ли кому?
Эх, (мечтательно) вот бы так по атомному "Энтерпрайзу"!!!
Please Report Any Broken Links Or Trouble You Might Come Across To The Webmaster. Please Take A Moment To Let Us Know So That We Can Correct Any Problems And Make Your Visit As Enjoyable And As Informative As Possible.
The contact listed, Was the contact at the time for this ship when located. If another person now is the contact, E-mail me and I will update this entry. These contacts are compiled from various sources over a long period of time and may or may not be correct. Every effort has been made to list the newest contact if more than one contact was found.
// www.navsource.org
FOBOSDEMOS> Когда есть точные чертежи, поляки красиво рисуют. FOBOSDEMOS> Ну и любимая некоторыми, двухвинтовая Оклахома. С синей крышей четвертой башни почему то...
Пардон, а что, у поляков есть хорошие чертежи на модернизированную "Оклахому"?!
Или это просто цветные проекции?
Evgen> Пардон, а что, у поляков есть хорошие чертежи на модернизированную "Оклахому"?! Evgen> Или это просто цветные проекции?
Дык что-то есть у заклятых друзей...
FOBOSDEMOS> А у поляков моделька имееться, правда за достоверность решайте сами
Двух винтовая гребная группа - это эстетитно, но блин, нафиг эти доп кронштейны?
Ну сделайте норм штаны или скеги, и руль полубалансирный, прикильный вырез...
sam7>> Восхитился термином. sam7>> Двухвесельная гребная группа FOBOSDEMOS> ага, и бочкообразный корпус FOBOSDEMOS> бронированный сейф/ящик с патронами и угольным утюгом, в американском комоде...без игры слов никуда