Всичко започва с "ALT" - нещо като световна Аnarchy Организация, имаща за цел да предизвиква разруха, анархия. В последствие се издава "Anarchy CookBook", преведена и на БГ език. Оттам се появяват много "Пиромани" и леймърски сайтове. Един от малкото химици, занимаващи се с пиротехника направи сайта
moonclub.hit.bg , имащ за цел да разсясни основните проблеми при работа с различни ВВ. Сайтта стана много посещаван, както от лаймъри, така и от истински химици, както и пиромани. В последствие изника и форума, където се разсясняват основните теми, проблеми. Наистина е опасен за здравето - ацетоновия пероксид е доста опасно вещество, а там сме описали как се прави от Vanish, кислол, сода за хляб и лакочистител. 20 грама безпроблемо хвърлят във въздуха пън, а описано в домашни условия може да се превърне в истинска заплаха (което никой не иска) Сега обсъждаме сайта да се премести в moonclub.org и за влизане да се ползва само акаунт, след като ни изпратишш кратко инфо и някои от фаундърите прецени дали има разлика със сериозен човек или с леймър. За ракетите - те са една от детската ми мечта

Почнах да се "занимавам" преди около половин година, още не съм много напреде , но време има - бързането в тези работи е особенно нездравословно. Записах се в единствения клуб по Авиомоделизъм - Варна, в неделя ще се занммавам с ракетомоделизъм. В момента използвам барутни двигатели, ще побликувам в сайта. Видях че си от казанлък, а писах - баба ми и дядо ми живеят в овощник, често идвам в казанлък - според мен ще е доста добре да се запознаем. имам няколко сайта , ето и линкове:
Мой личен сайтpublic.fotki.com/n00ki3/moonclub/Моя стара страница за Ел детонатори и бомби в домашни условия