s> Правильно написано ким?
Правильно написано капітаном другого рангу, флотським механіком і учасником міжвідомчих випробувань котла КВГ-3Д, який був виготовлений для індійського авіаносця і випробовувався на стенді спеціального конструкторського бюро котлобудування.
s> тобто ви стверджуєте
Це не я стверджую, а учасник випробувань. Я можу тільки погодитися.
s> електронна система управління котлами відстій, тому, що розробники не в змозі прописати алгоритми реакції прямої дії?
Як ви собі уявляєте електронну систему управління, що реалізує регулятор прямої дії в даній області? Озвучені претензія на те, що прописані розробниками алгоритмів алгоритми працюють гірше старої радянської системи.
s> більшість "компетентних флотських людей" які експлуатували котел КВГ так само як і я на практиці)))) - тобто працює ну і нехай собі працює
При сталінському океанський флот компетентних флотських людей за таку експлуатацію котельних установок садили на гауптвахту. Тобто репресіями примушували працювати не «нехай собі», а належним чином.
s> Будь-яка система управління на стаціонарі працює безпроблемно
Проблемно працюють проблемні системи. Вирішити проблеми обеспенія чистої роботи складної системи в динаміці набагато складніше, ніж в статиці. Однак такі проблеми корабельних котельних установок вирішувалися успішно як вручну, так і автоматично з середини минулого століття.
s> проблеми виникають, коли екіпаж \ персонал забивають на
На голодному пайку останніх років взагалі незрозуміло хто і що ще пам'ятає. Грошей на екстенсивне интесивность навчання не закладено. Добре буде, якщо просто запрацює. І нікого не вб'є.
s> я задав питання і мені відповіли досить для розуміння - так для чого переінакшувати відповідь відписав?
Уточнення роблять з метою досягнення найбільш повної відповіді. Ви запитали про систему. Вам відповіли. Я уточнив. Все по прийнятим в російських мовах логічним правилам.
s> ставлять, що? котел, система управління? або ставлять модернізований котел зібраний з нових матеріалів ?, або ставлять древній котел з модернізованою системою управління?
Щодо того, що було на Нахимове раніше. Котел модернізований головним чином під опалення дизельним паливом. Система управління модернізована вінтерфейсній і приводний частини з перекладом на цифру. Сплачений і узгоджений обсяг модернізації, що передбачався до дві тисячі шістнадцятого року зірвано, як і терміни, спільними зусиллями або безсиллям міністерства оборони і міністерства промисловості і торгівлі. Тигр сімсот одинадцять про що також згадував.
VAS63:
предупреждение (+1) по категории «Нарушение форматирования страниц, связности цепочки ответов, некорректный выбор темы или иные действия, затрудняющие чтение.[п.13]»